Akademija za dvig zavesti – Certificiran program

awakening-3366359_1920

  • Začetek: 18. septembra, 2020 17:00
  • Konec: 18. septembra, 2020 20:00

Valjhunova 11, Ljubljana, Slovenia

Vabim vas, da se udeležite edinstvenega programa!

Postanite najboljša verzija sebe in zaživite svoje najboljše življenje!

Program je namenjen vsem tistim, ki ste resnično pripravljeni delati na sebi. Si želite notranje preobrazbe in ponovnega stika s seboj? Bi radi pridobili znanje, s katerim bi si spremenili življenje? Si želite sprememb na področju zdravja, odnosov, financ, osebnostne in duhovne rasti? Z edinstvenimi dokazanimi tehnikami in metodami, boste naredili popolno transformacijo svojega življenja. Presegli boste svoje omejitve in prebudili talente, potenciale in duhovne sposobnosti. V svoje življenje boste prinesli jasnost in ravnovesje na vseh področjih. Zavedali se boste svojega poslanstva in kozmične zavesti. Naučili se boste slediti svojemu notranjemu vodstvu in posledično hitreje dosegali svoje cilje. Naučili se boste jasnovidno zdraviti sebe in tudi druge ljudi. Postali boste obilje in kreator svojega življenja. Program je sestavljen iz 8. srečanj. Eno srečanje bo trajalo od dveh do treh ur odvisno, koliko vprašanj boste imeli po vseh tehnikah, metodah, meditacijah in vajah, ki jih bomo izvajali. Po vsakem srečanju prejmete gradivo v trajno uporabo. Število mest je omejeno, zato pohitite z prijavami. Prijavite se na 041865581.

Za vse, ki resnično želijo pozitivno spremembo v svojem življenju in morda ne vedo, kako bi se tega lotili sami, srčno priporočam Izvor svetlobe in Žaklinine magične roke. Življenje se nam včasih zdi naporno in težko, a le tako nas pripelje do pomembnih spoznanj. Verjetno si sploh ne predstavljamo, kako kompleksna bitja smo ljudje in koliko “prtljage” si naberemo tekom življenja. A ne glede na to, Žaklina poseduje neverjetne tehnike, ki pokrivajo čisto vsa področja. Je treba vložiti nekaj truda, ampak je uspeh več kot zagotovljen. Špela V.

Tisti, ki si želite nekaj več v življenju, bi radi bili ljubljeni, bili zdravi, tisti, ki niste srečni pa si vse to želite a globoko v sebi nosite, da tega niste vredni. Žaklina vam bo pomagala, da pridete do tega in še več, tako kot je meni. Neizmerno sem ji hvaležen, da mi pomaga na moji poti do ozdravitve, ki je koncept vsega tega. Rok P.

OPIS PROGRAMA :

1. SREČANJE

  • Uvodna uglasitvena meditacija
  • Zakaj je pomembna prizemljitev
  • Tehnike prizemljevanja
  • Aktivacija dlanskih in stopalnih čaker
  • Tehnika čiščenja in uravnoteženja čaker in energijskega polja
  • Tehnika krepitve energijskega polja