Vodena meditacija za izboljšanje vida


  • Začetek: 17. septembra, 2020 18:00
  • Konec: 17. septembra, 2020 18:30

Vid je najbolj dragocen izmed petih čutil. Omogoča nam videnje in razumevanje oblik, barv in dimenzij predmetov v okolju z obdelavanjem svetlobe, ki jo odbijajo ali oddajajo.
Oko spremeni svetlobne žarke v električne signale in jih pošlje v možgane, ki te signale tolmačijo kot vizualne slike. Nahaja se v zaščitni votlini lobanje stožičaste oblike, ki se imenuje orbita ali očesna jamica in meri približno 2,54 centimetrov v premeru. Očesna jamica je obdana s sloji mehkega, maščobnega tkiva, ki oko ščiti in ji omogoča lahkotno premikanje. Gibanje očesa uravnava šest mišic. Med bolj pomembnimi deli očesa so šarenica, roženica, leča, mrežnica, veznica, rumena pega in vidni živec.
Kadar imamo težave z očmi, ponavadi pomeni, da nečesa nočemo videti v nas ali v našem življenju (v preteklosti, sedanjosti ali prihodnosti). Tisti, kateri nosijo očala imajo nekaj v življenju, česar nočejo gledati. Če ne morejo spremeniti dogajanja, si bodo vid poslabšali, da jim ne bo treba tega videti jasno. Mnogi ljudje so si izboljšali vid potem, ko so se bili voljni obrniti v preteklost in preobraziti tisto, česar niso hoteli videti.

Opis meditacije:
– sproščanje
– povezovanje z zemeljsko energijo
– polnjenje z zlato svetlobo
– ozaveščanje vzroka
– vstop v očesni predel
– zdravljenje šarenice, roženice, leče, mrežnice, veznice, rumene pege in vidnega živca
– preobražanje vzroka za težave z očmi
– zdravljenje z dušno energijo
– zdravljenje z nadangelom Rafaelom in Nadangelom Mihaelom
– preobražanje energijskega zapisa