O MENI

Žaklina Kuzma

Na pot prebujanja, ozaveščanja, osebne in duhovne rasti sem se podala v zgodnji mladosti, ko me je doletela iluzija bolezni. Kjub številnim operacijam mi zdravniki niso mogli pomagati in mi povedali, da nikoli ne bom ozdravela. Bila sem prestrašena in negotova, najprej so me prestrašili,  hkrati pa vlili pogum, da sem se odločila, da temu ne bo tako in rekla “jaz bom ozdravela”. Podala sem se v raziskovalni svet. Najprej sem prebrala vso literaturo, kako bi si lahko sama pomagala, se naučila meditirati. Z meditacijami sem začela dobivati uvide in rešitve, iluzija bolezni je počasi izginjala. Začela sem se preobražati, osebnostno in duhovno rasti, se prebujati, ozaveščati, opuščati stara prepričanja, miselne vzorce in energijske zapise.

2021-04-20-23-14-36-303
ZAKLINA KUZMA – Certifikatna listina 0230-1

Pod vsemi temi miselni vzorci, omejujočimi prepričanji, jezo, strahovi, se je odkrila notranja moč, radost, veselje in ljubezen do sebe. Zdaj sem “zdrava” in še več kot to - “živim svoje sanje”. To moje potovanje je trajalo kar nekaj let, da sem danes pripravljena deliti svoje znanje z vami, vam pomagati do stika s seboj in popolne ozdravitve,
Z edinstvenimi tehnikami, metodami, meditacijami, izobraževanji, terapijami vam pomagam opustiti stare miselne vzorce, omejujoča prepričanja, programe, iluzije, omejitve.
Z mojo pomočjo boste vzpostavili povezavo z vašo dušo, zdravje, izpolnjenost, zadovoljstvo, ljubezen do sebe, notranjo moč, veselje, srečo in uspeh na vseh področjih vašega življenja.

Sem energijska terapevtka s certifikatom mednarodnega Bion inštituta za elektromagnetiko in novo biologijo, certificirana trenerka za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti, certificirana angelska terapevka, intuitivna svetovalka, voditeljica meditacij, delavnic in tečajev.

KONTAKT

PRIDOBI DOSTOP

Postanite kreator svojega življenja.

Kako si ustvarimo življenje, kot si ga želimo? Tako, da se postopoma osvobodimo energij nižje kakovosti iz našega energijskega polja in z zavestnim dvigom vibracije.

Po zaključeni meditaciji Vam bo na voljo tudi posnetek na mp3!

Prisrčno vabljeni na meditacije!