O MENI

Žaklina Kuzma

Na pot prebujanja, ozaveščanja, osebne in duhovne rasti sem se podala v zgodnji mladosti, ko sem zbolela in imela vsak dan hude bolečine. Kjub številnim operacijam mi zdravniki niso mogli pomagati in mi povedali, da nikoli ne bom ozdravela. Bila sem prestrašena in negotova, najprej so me prestrašili,  hkrati pa vlili pogum, da sem se odločila, da temu ne bo tako in rekla “jaz bom ozdravela”. Najprej sem prebrala vso literaturo, kako bi si lahko sama pomagala, se naučila meditirati. Podala sem se v nov svet in danes pravim, da je bolezen bila moj največji blagoslov, saj v nasprotnem primeru ne bi zrasla v to, kar sem danes, ne bi prišla do vseh teh spoznanj, ne bi se naučila ljubiti sebe, si povrniti svojo notranjo moč, povrniti svojo vrednost, priti v stik s seboj in odkriti dušni del sebe, ki je prava esenca tega, kar sem. Z meditacijami sem začela dobivati uvide in rešitve, moja bolezen je počasi izginjala, začela sem se preobražati, osebnostno in duhovno rasti, se prebujati, ozaveščati, opuščati stara prepričanja, miselne vzorce in energijske zapise, ki sem jih pridobila v otroštvu.

2021-04-20-23-14-36-303
ZAKLINA KUZMA – Certifikatna listina 0230-1

Pod vsemi temi miselni vzorci, omejujočimi prepričanji, jezo, strahovi, se je odkrila moč, radost in čista ljubezen, ki je gonilo univerzuma. Ko spoznaš čisto ljubezen, je nimaš samo zase, ampak za vse ljudi in cel univerzum. S tem se vse postavi na mesto. Zdaj sem “zdrava” in še več kot to - “živim svoje sanje”. To moje potovanje je trajalo kar nekaj let, da sem danes pripravljena deliti svoje znanje z vami, vam pomagati do prebujanja samega sebe, do popolne ozdravitve, saj je tudi vsaka fizična bolezen povezana s psihičnim stanjem, katerega se mogoče sploh ne zavedate. Z edinstvenimi tehnikami, metodami, meditacijami in terapijami vam pomagam opustiti stare miselne vzorce, omejujoča prepričanja in najti ljubezen do sebe, notranjo moč, vzpostaviti povezavo z vašo dušo, da boste lahko zadihali s polnimi pljuči, zdravi, srečni, z odprtimi očmi na vseh področjih vašega življenja.

Sem energijska terapevtka s certifikatom mednarodnega Bion inštituta za elektromagnetiko in novo biologijo, certificirana trenerka za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti, certificirana angelska terapevka, intuitivna svetovalka, voditeljica meditacij, delavnic in tečajev.

KONTAKT

PRIDOBI DOSTOP

Postanite kreator svojega življenja.

Kako si ustvarimo življenje, kot si ga želimo? Tako, da se postopoma osvobodimo energij nižje kakovosti iz našega energijskega polja in z zavestnim dvigom vibracije.

Po zaključeni meditaciji Vam bo na voljo tudi posnetek na mp3!

Prisrčno vabljeni na meditacije!