TERAPIJE

ENERGIJSKA TERAPIJA

Energija se pretaka v nas, med nami in okoli nas.

Tisti, ki si želite nekaj več v življenju, bi radi bili ljubljeni, imeli zdravje, niste srečni pa si vse to želite, a globoko v sebi nosite, da tega niste vredni. Žaklina vam bo pomagala da pridete do vsega tega in še več, tako kot je meni. Neizmerno sem ji hvaležen, da mi pomagala na moji poti do ozdravitve, ki je koncept vsega tega.❤️ Rok P.

Za vse, ki resnicno zelijo pozitivno spremembo v svojem zivljenju in morda ne vejo, kako se tega lotiti sami, srcno priporocam Izvor svetlobe in Zaklinine magicne roke. Zivljenje se nam vcasih zdi naporno in tezko, a le tako nas pripelje do pomembnih spoznanj. Verjetno si sploh predstavljamo ne, kako kompleksna bitja smo ljudje in koliko "prtljage" si naberemo tekom zivljenja. A ne glede na to, Zaklina poseduje neverjetne tehnike, ki pokrivajo cisto vsa podrocja nasega kompleksega bitja. Je treba vloziti nekaj truda, ampak je uspeh vec kot zagotovljen. Nase zivljenje postane pravljica in mi zavestni kreatorji svojega sveta. Je kaj lepsega kot to? 🙂 Špela  V.

 

Bistvo terapije je v spreminjanju energijskega toka, v odstranjevanju zastojev, ki ovirajo energijski pretok. S tem ko se uravnotežijo pretoki, telesu omogočimo, da se samo zdravi. Človeku se povrne moč, ki jo je izgubljal zaradi težav. Vzrok za bolečino in neugodje, telesno ali duševno, so motnje v posameznikovem energijskem pretoku. Povzroči jih obremenilen dogodek, misel ali boleč spomin oz. trauma. S terapijo se prečistijo in uravnotežijo energijski centri oz. čakre, energijske meridijane in energijsko polje. Vsaka čakra je namreč povezana z določenimi čustvenimi in miselnimi vzorci ter fizičnimi organi. Energija duše deluje skozi čakre v eterskem telesu. To je sedem glavnih vhodov in izhodov energije duše v zunanji svet in obratno. V človekovo auro pritekajo energije duše iz mentalnega in astralnega telesa ter krožijo ven in noter skozi čakre. Dokler je dotok pravšen, ne premajhen, ne prevelik in ni statičen, potem ustvarja auro, ki je v ravnovesju. Ravnovesje se poruši, če skozi čakro teče preveč ali premalo energije ali pa je energija statična, ne teče. Tako z notranjim videnjem ugotavljam ali imajo organi dovolj energije, ali so čakre odprte, ali opravljajo svojo funkcijo in če energija priteka iz duše ali je bila mogoče prekinjena oz. blokirana pri svojem delovanju. Tako vam z odstranjevanjem zastojev povrnem ujete delčke vaše duše v celoto. Do čiščenja neravnotežij pride na zelo globokem nivoju. Posledično pa se začnejo spreminjati naši miselni in čustveni vzorci oz. omejujoča prepričanja. Fizično telo se napolni z življensko energijo s pomočjo energije, ki se vsrkava skozi čakre,meridijane. Čakre vsrkavajo energijo in jo pošljejo dalje skozi žleze za notranje izločanje v kri. Med terapijo je zavest klienta prestavljena v čudovit svet notranje lepote in miru, kjer se zgodijo vse potrebne transformacije na vseh nivojih. Vsaka terapija je drugačna, ker temelji na potrebah klienta in energiji, ki prispeva k njegovemu okrevanju. Energijska terapija je primerna za odrasle, otroke, nosečnice in dojenčke.

Priporočene so štiri zaporedne terapije. Zdravljenje poteka še en mesec po opravljeni terapiji. Terapija se izvaja na daljavo. Pred in po terapiji vas pokličem. Na dan terapije ni dovoljeno pitje alkohola.

Terapije vam lahko pomagajo pri:
 • prebujanju talentov
 • odpravljanju vzrokov in posledic
 • spreminjanju miselnih in čustvenih vzorcev
 • spreminjanju omejujočih prepričanj
 • zmanjšanju stresa
 • nadzoru, blaženju in odpravljanju bolečine
 • prinašanju ravnotežja, jasnosti in osredotočenosti v življenje
 • ustvarjanju občutka blagostanja
 • povečevanju posameznikove energije
 • fizičnem, mentalnem in čustvenem zdravljenju
 • hitrejšem okrevanju po kirurških posegih
 • zdravljenju duševnih pretresov
 • čiščenju negativnosti
 • pospeševanju procesa zdravljenja
 • sproščanju napetosti
 • zdravljenju in podpori v času bolezni
 • večji ustvarjalnosti
 • večjem samozavedanju
 • krepitvi imunskega sistema
 • duhovni rasti
 • osebnostni rasti
 • udejanjanju boljšega življenja
 • depresiji, čustvenih blokadah
 • lajšanju mišične, revmatske in druge bolečine
 • razstrupljanje telesa
 • izboljšanju mišičnega tonusa ter elastičnosti in napetosti kože

Dokazilo, da terapija deluje tako od blizu, kot na daljavo

Tečaj - Zasij v vsej svoji veličastnosti

Če si želiš celostnega vplogleda vase, potem je ta program pravi zate!

Program tečaja je v celoti moje avtorsko delo!

Kaj boš s tečajem pridobil/a?

Naučil/a se boš pomagati sebi in tudi drugim Ijudem. Naučil/a se boš preprostih in učinkovitih energijskih tehnik. Naučil/a se boš doseči in okrepiti notranjo stabilnost na vseh področjih. Naučil/a se boš osvoboditi karmičnega bremena. Naučil/a se boš harmonizirati svoje odnose. Naučil/a se boš ugotoviti, kje v tebi se nahajajo negativne zgoščene miselne oblike. Naučil/a se boš preobraziti negativen spomin v spominskem sistemu. Naučil/a se boš ozavestiti in zaprti energijske portale, ki so v tebi in ti škodijo. Naučil/a se boš cirkulacijskega dihanja, katero ti bo pomagalo pri hitrem dvigu vibracije. Naučil/a se boš vstopiti v svojo matrico. Naučil/a se boš preobraziti negativne programe. Naučil/a se boš aktivirati pozitivne programe. Naučil/a se boš odkriti vzroke za težave. Naučil/a se boš odkriti iluzije v katerih si ujet/a. Naučil/a se boš jasno prostopiti k težavi in jo tudi uspešno rešiti. Naučil/a se boš dvigniti svojo zavest. Naučil/a se boš vzpostaviti povezavo z Dušo. Srečanja bodo potekala v živo preko google meet aplikacije. Povezavo do srečanja prejmeš pred pričetkom na mail. Po vsakem srečanju prejmeš gradivo v trajno uporabo. Na tečaj se prijaviš na zaklinakuzma@gmail.com ali na 041235448.

"To je tečaj, ko prvo minuto, seveda po Žaklininem uvodu, pričneš z delom na sebi, na svoji notranjosti, na svoji duši. Ni enostavno, vendar z Žaklinino pomočjo človek pride do bistva. Bistvo pa ni vedno enostavno za prebaviti, predelati. Bistvo je največkrat skrito globoko v človeku in se ga sploh ne zavedamo, dokler nismo izzvani in se ne poglobimo vase. Odličen tečaj, ki ga priporočam vsakemu, ki ima veliko nerazrešenih zadev iz otroštva ter iz prejšnjih življenj, pa se jih v bistvu sploh ne zaveda. Hvala ti za čudovito izkušnjo."
Andreja. J.

"Tečaj Zasij v vsej Svoji Veličastnosti je bil resnično navdihujoč. Vsak modul tečaja je bil predstavljen s strastjo in jasnostjo, kar mi je olajšalo razumevanje različnih novih pomenov in vaj. Predavanja so bila zelo poglobljena in znanje natančno predano. Žaklin je s svojim čudovitim vodenjem ustvarila krasno vzdušje za učenje, kjer sem se počutila motivirano in podprto. Hvala Žaklini za njen čas in vso predano znanje. Tečaj mi je pomagal razviti nove veščine in poglobiti razumevanje same sebe. Priporočam ga vsem, ki želijo odkriti svojo lastno veličastnost na lahkoten, a poglobljen način. Fantastična izkušnja!"
Kaja R.

"Neskončno hvaležna sem, da sva se z Žaklino ujeli v trenutku, ko sem jo najbolj potrebovala. Začeli sva z izvedbo tečaja "Celostna preobrazba s pomočjo osebnih duhovnih vodnikov" in pozneje še "Zasij v vsej svoji veličastnosti". V najinih 18ih spletnih srečanjih sem iskala in spoznala samo sebe, svoja prepričanja in vzorce, ki so me "tiščali" in mi oteževali življenje. S pomočjo Žakline, njene empatičnosti in razsežnega znanja, sem pri sebi marsikaj prepoznala, prečistila, spustila, trasformirala. Postajala sem vse lahkotnejša, pomirjena, razbremenjena dolgoletnih bremen, izpopolnjena v srcu. Našla sem stik s svojo dušo, svojim poslanstvom, stik s SEBOJ.
Žaklina je eno veliko sonce. Zaupanja vredna. Priporočam zelo. Hvala Žaklina."
Melita

Opis programa:

1.MODUL
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija omejitev podedovanih iz kolektivne podzavesti
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija podedovanih omejitev od prednikov
Reprogramiranje podzavesti

2.MODUL
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija podedovanih omejitev iz kolektivne zavesti
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija podedovanih omejitev od prednikov
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija podedovanih omejitev od mame in očeta

3.MODUL
Meditativna vaja - Ozaveščanje in razbijanje iluzij podedovane od mame in očeta
Meditativna vaja - Ozaveščanje in razbijanje iluzij od prednikov
Meditativna vaja - Ozaveščanje in razbijanje iluzij, katere ste sami ustvarili

4.MODUL
Zdravljenje matrice
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija omejitev iz kolektivne matrice, ki so shranjene v vas
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija omejitev iz matrice mame in očeta
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija omejitev iz matrice prednikov

5.MODUL
Meditacija - Čiščenje linije Hare
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija vzrokov za prilepljene implantante z neg. programi
Razveljavljanje karmičnih dolgov in pogodb
Prekinitev energijske, čustvene, mentalne in karmične povezave med vami in vzroki za prilepljene implantante

6.MODUL
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija implantantov z neg. programi
Prekinitev energijske, čustvene, mentalne in karmične povezave med vami in implantanti z neg. programi
Zapiranje škodljivih energijskih portalov, ki so v vas

7.MODUL
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija neg. zgoščenih miselnih oblik
Aktivacija novih pozitivnih programov
Cirkulacijsko dihanje

8.MODUL
Meditativna vaja - Ozaveščanje preteklih spominov z namenom odstranjevanja blokad
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija podedovanih neg. spominov
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija neg. spominov in prejšnjih življenj
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija neg. spominov iz zgodnjega otroštva

9.MODUL
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija vzrokov za prilepljene škodljive entitete
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija vzrokov za prilepljene nevidne astralne entitete
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija nihal škodljivih entitet
Transformacija škodljivih entitet

10.MODUL
Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija vsega, kar vam še onemogoča, da vzpostavite povezavo z Dušo
Vzpostavljanje povezave z Dušo
Prikaz razloga za vaše rojstvo na ta planet
Prikaz Dušne poti

2024-04-03-12-34-05-022
kitchen-living-room-4043091_1920

ENERGIJSKO ČIŠČENJE

prostora, poslovnega prostora, stanovanja, hiše

Tako kot naše telo ima tudi naš prostor energijsko življenje. V njem so namreč zbrane vse energije ljudi in dogodkov iz preteklosti in sedanjih dogodkov. Vse neizgovorjene misli, besede, čustva, prepričanja, vplivi iz okolja. Vsa nejevoljnost in depresivnost je odraz starih energij, ki jo prejemamo nazaj. Če ste malo bolj občutljivi, ste zagotovo kdaj v življenju začutili določen naboj, ko ste vstopili v prostor, v katerem so se prepirali, ali začutili težo, kjer je nekdo dolgo časa žaloval ali je bil bolan. Ta teža se lahko trajno nastani v prostoru in vam ne dovoli, da bi šli naprej v življenju. Energijsko čiščenje poteka tako, da z notranjim videnjem naprej energijsko pregledam vaš prostor oz. poslovni prostor, stanovanje in potem se lotim čiščenja. Prečistim vsak kotiček, tla, stene, strop, vsak centimeter, vsak milimeter in vsak predmet v prostoru. Po čiščenju cel prostor napolnim s čisto zlato frekvenco, od stropa pa vse do tal, vsak predmet in kotiček, da se ne morejo več vrniti stare energije. Na koncu vam še prostor informiram na željen cilj. Naredim vam energijsko podporo, da boste pritegnili v življenje vse kar si želite.

Energijsko prečistite vaš prostor in preobrazite svoje življenje.

SKUPINSKA PLESNA TERAPIJA

S plesom do fizičnega, čustvenega, mentalnega in duševnega zdravja!

Plesno terapijo vodim: Žaklina Kuzma

Plesna terapija se začne s kratko meditacijo in notranjim uglaševanjem za ples. Je oblika psihoterapije, v kateri igrajo glavno vlogo ples in igra skozi ples. Ples nam služi kot medij in spodbuja psihofizično integracijo človeka. Med gibanjem telo, občutki in duh delujejo kot eno. Poudarek bo tudi na plesni tehniki, nožni tehniki, poziciji in gibanju rok, nog in bokov. Plesna terapija se izvaja v Kopru. Predhodne prijave so obvezne!

Pozitivni učinki plesne terapije so:

 • biti v sedanjem trenutku (ne razmišljamo o preteklosti in prihodnosti)
 • zajema telesno, umsko, čustveno, duhovno in estetsko dimenzijo posameznika
 • uravnoteženje leve in desne možganske hemisfere
 • krepi delovanje možganov
 • pomaga pri nadziranju uma in misli
 • izboljšanje spomina
 • omogoča odkrivanje samega sebe
 • ženskam omogoča prebujanje mehkobe, nežnosti, ženstvenosti, senzualnosti
 • ljubezen do sebe
 • samozavedanje
 • stik s seboj
 • vzbuja zadovoljstvo s seboj
 • samozaupanje
 • spodbuja stike z drugimi
 • čuječnost
 • zaupanje
 • empatija
 • vzdrževanje fokusa
 • iniciativnost
 • reducira impulzivnost
 • spodbuja izraz čustev
 • omogoča nam ozaveščanje, prepoznavanje in priznavanje teh čustev
 • razvijamo ustvarjalnost
 • izboljšuje funkcionalne in dinamične elemente nevromuskularnih spretnosti, kot so koordinacija v hoji, ravnotežje, prostorska orientacija
 • izboljšanje samospoštovanja in samozavesti
 • izostri nam zaznavanje ter spodbuja samovrednotenje
 • razvijanje razumevanja in odnosa do telesa, ki se razvije v telesno pripravljenost in zdravje
 • oblikovanje telesa
 • okrepitev telesa in duha
 • razstrupljanje organizma
 • pripomore k izgorevanju maščob
 • izboljšuje koncentracijo
 • ustvarjalno reševanje težav
 • krepi imunski sistem
 • vpliva na fino in grobo motoriko
 • sprošča živčne funkcije
 • krepi delovanje krvnega obtoka in raznih notranjih organov
 • lajša krče
 • zmanjša nevarnosti bolezni srca in ožilja, sladkorne bolezni, osteoporoze, demence,...
 • zniža se raven stresa

Glavni elementi plesne terapije so:

 • plesna tehnika (razširitev gibalnega in izraznega repertoarja)
 • imitacija (vživimo se v različne vloge in oponašamo gibanje)
 • improvizacija (prepustitev lastnim gibalnim impulzom in odkrivanje lastne izraznosti)
 • ustvarjanje (transformacija občutkov in doživetij v gibalno shemo kot možnost refleksije)

Pri improvizaciji se čustva in počutje izražajo skozi gibe in impulze. Pri plesni tehniki skušamo preko določenega giba dostopati do ustreznega čustva, ki ga zavedno ali nezavedno ne spustimo na površje. Ustvarjanje lahko opišemo kot kombinacijo plesne tehnike in improvizacije. Naloga ustvarjanja je, da ta dva elementa izenači. Nadzor lastnega giba iz plesne tehnike in izražanje lastnih čustev iz improvizacije se povežeta. Skozi celoten proces se aktivira naša podzavest. Na negatina čustva in izkušnje začnemo postopoma gledati z distance oz. z drugega zornega kota, začnemo jih sprejemati in razumeti. Z gibom jih telesno predelamo.

 

 

 

Screenshot_20230605-192812~2
2020-03-29-11-06-33-746 (2)

NAKIT Z ZDRAVILNO ENERGIJO

Pri izdelavi nakita gre za kanalizirano ustvarjanje. Je metoda, ki jo lahko opišem kot osredotočeno in obenem sprostitveno tehniko, saj sam postopek začnem z meditacijo. Pred samo izdelavo nakita določim namen, željo, čustvo, občutek in področje, ki ga želite podpreti z nakitom. Vsako kreacijo napolnim z zdravilno energijo, ki jo izvajam pri terapiji. Tako ste za vedno pod zdravljenjem. 

Nakit z zdravilno energijo je poimenovan ravno zaradi tega, ker je ta pretok, zdravilna energija tukaj glavni cilj. Moč nakita posamezniku pomaga odpirati in odkrivati podzavest, negovati stik z virom čiste zavesti, iz katerega lahko črpa vse obilje in moč, ki jo potrebuje. Priporočam, da se z nakitom občasno povežete, se mu odprete in sprejemate njegovo moč. Zdravilna energija ustvarja v vas vibracije, ki vam pomagajo vzdrževati vašo energijsko vibracijo, ki je povezana z virom, prečistijo in uravnotežijo se čakre, energijske meridijane in energijsko polje. Do čiščenja neravnotežij pride na zelo globokem nivoju. Več o tem, pri čem vse pomaga zdravilna energija, si preberite pod storitvami pri energijski terapiji. Vsaka kreacija je unikat.

ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE ŽIVALI

Vsi smo energijska bitja, tudi vaši ljubljenčki.

Pri živalih je tako, da nase prevzamejo človekovo negativno energijo, ki bi mu  lahko škodovala. Žal se živali ne znajo same prečistiti in si povrniti vitalno energijo, zato pride do bolezenskega stanja. Vzrok za bolečine in neugodje, telesno ali duševno so motnje v energijskem pretoku. Terapija poteka in deluje enako kot pri ljudeh. Z notranjim videnjem ugotavljam ali imajo organi dovolj energije, ali so čakre odprte, ali opravljajo svojo funkcijo.

Če kje naletim na energijske zastoje, jih takoj prečistim in uravnotežim, tako pri čakrah kot energijskem polju. Fizično telo se napolni z življensko energijo s pomočjo energije, ki se vsrkava skozi čakre. Čakre vsrkavajo energijo in jo pošiljajo naprej v kri.

S terapijo dosežemo pozitivne rezultate na fizičnem, mentalnem in čustvenem nivoju. Zdravljenje poteka še en mesec po opravljeni terapiji.

Terapija se izvaja na daljavo. Pred in po terapiji vas pokličem.

labrador-retriever-g47abf0558_1920

Terapija pomaga pri:

 • zmanjšanju stresa
 • povrne se vitalna energija
 • blaženju in odpravljanju bolečine
 • čiščenju negativne energije
 • zdravljenju in podpori v času bolezni
 • krepitvi imunskega sistema
 • razstrupljanju telesa
 • pospeševanju procesa zdravljenja
 • sproščanju napetosti
 • zdravljenju duševnih pretresov
 • hitrejšem okrevanju po kirurških posegih ali boleznih
 • fizičnem, mentalnem in čustvenem zdravljenju
 • lajšanju mišične,revmatske in druge bolečine
Screenshot_20230221-131656~2

CELOSTNA PREOBRAZBA S POMOČJO OSEBNIH DUHOVNIH VODNIKOV

Vabim vas, da se udeležite edinstvenega programa!

Skozi tečaj vas bom vodila certificirana energijska terapevtka, certificirana trenerka za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti, učiteljica in voditeljica meditacije, mentorica ter predavateljica na Akademiji za dvig zavesti, plesna terapevtka! 

Program tečaja je v celoti moje avtorsko delo!

Kaj boste s tečajem pridobili?

Naučili se boste povezovati in komunicirati z osebnimi duhovnimi vodniki, ki vam bodo pomagali v vsakem trenutku vašega življenja. Dostopali boste do informacij, ki so že uskladiščene v "spominu" vesoljnega energetskega polja. Raziskovanje in rušenje notranjih zidov vam bo pomagalo, da se boste spomnili, kdo v resnici Ste! Z rušenjem zidov boste odpravili blokade in posledično hitreje naredili korak naprej v življenju. Ozavestili in preobrazili boste omejujoča prepričanja in vzorce zadržane v čakrah. Zdravili si boste energijska telesa. Ozavestili in preobrazili boste travme iz preteklih življenj. Presegli boste svoje omejitve in aktivirali psihične potencijale jasnovidnost, jasnovednost, jasnočutnost in jasnoslišnost. Naučili se boste slediti svojemu notranjemu vodstvu in posledično hitreje dosegali svoje cilje. Program je sestavljen iz osmih srečanj.  Gradivo dobite v trajno uporabo. Prijavite se na zaklinakuzma@gmail.com ali na 041235448.

Priporočam sodelovanje z Žaklino, saj sem z njenimi tehnikami spremenila svoj način življenja. Celoten program je zasnovan natančno in tako, da se pri vsakem srečanju prodobljeno znanje nadgrajuje. Najbolj pomembno pa je, da vse tehnike hitro delujejo. Žaklina je v moje življenje prinesla radost, veselje, pozitivnost in veliko smeha. Ima zelo veliko znanja, ki ga z veseljem preda na zabaven način. To je zame učenje na najlepši način. Vse tehnike preda jasno in natančno. Ob njenih predavanjih se počutiš radostno in lahkotno. Vso znanje, ki ga preda je lahkotno vključiti v svoje življenje. Moje počutje se je z njenimi tehnikami spremenilo na boljše. Veliko bolj se imam rada. Sem bolj mirna in nasmejana oseba. Po končanem tečaju se počutim močno, samozavestno, z novimi cilji. Hvaležna sem za vso znanje, ki ga prakticiram v vsakdanjem življenju in za Žaklin, ki je vredna zaupanja. Iz srca priporočam udeležbo, saj boste dobili nov pogled na življenje. Kaja R.

Opis programa:

1.SREČANJE

 • Raziskovanje in rušenje notranjih zidov
 • Pridobivanje neposrednih informacij zase in za druge
 • Povezovanje in komuniciranje z osebnimi duhovnimi vodniki
 • Vodena meditcija - Aktivirajte zdravilca v sebi

2.SREČANJE

 • Ozaveščanje omejujočih vzorcev in prepričanj v čakrah
 • Zdravljenje s pomočjo osebnih duhovnih vodnikov
 • Transformacija
 • Vodena meditacija - Fragmentacija Duše

3.SREČANJE

 • Zdravljenje fizičnega telesa
 • Zdravljenje eteričnega telesa
 • Zdravljenje čustvenega telesa
 • Zdravljenje mentalnega telesa

4.SREČANJE

 • Ozaveščanje
 • Zdravljenje s pomočjo osebnih duhovnih vodnikov
 • Transformacija traum iz preteklih življenj
 • Vodena meditacija za notranje ravnovesje

5.SREČANJE

 • Jasnovidnost
 • Kako prejemati klasične vizije
 • Kako prejemati preroške vizije
 • Kako prejemati empatične vizije
 • Kako prejemati verbalne vizije
 • Pogled z različnih zornih kotov

6.SREČANJE

 • Jasnovednost
 • Meditativna vaja - Ozaveščanje in transformacija omejitev pri jasnovednosti
 • Aktivacija znanja, ki si ga želite
 • Vodena meditacija - Postanite obilje

7.SREČANJE

 • Jasnočutnost
 • Meditativna vaja - Kako odložimo empatične energije drugih ljudi?
 • Kako ugotovimo, katera je empatična zaznava?
 • Poznamo 4 oblike empatije
 • Vodena meditacija - Kvantni preskok v najlepšo paralelno realnost

8.SREČANJE

 • Jasnoslišnost
 • Meditativna vaja -  Odpravljanje omejitev pri jasnoslišnosti
 • Meditativna vaja - Kako izostrimo višjo slušno zaznavo
 • Kako sodelujeta jasnoslišnost in jasnovidnost

PRIDOBI DOSTOP

Postanite kreator svojega življenja.

Kako si ustvarimo življenje, kot si ga želimo? Tako, da se postopoma osvobodimo energij nižje kakovosti iz našega energijskega polja in z zavestnim dvigom vibracije.

Po zaključeni meditaciji Vam bo na voljo tudi posnetek na mp3!

Prisrčno vabljeni na meditacije!