TERAPIJE

ENERGIJSKA TERAPIJA

Energija se pretaka v nas, med nami in okoli nas.

Bistvo terapije je v spreminjanju energijskega toka, v odstranjevanju zastojev, ki ovirajo energijski pretok. S tem ko se uravnotežijo pretoki, telesu omogočimo, da se samo zdravi. Človeku se povrne moč, ki jo je izgubljal zaradi težav. Vzrok za bolečino in neugodje, telesno ali duševno, so motnje v posameznikovem energijskem pretoku. Povzroči jih obremenilen dogodek, misel ali boleč spomin oz. trauma. S terapijo se prečistijo in uravnotežijo energijski centri oz. čakre, energijske meridijane in energijsko polje. Vsaka čakra je namreč povezana z določenimi čustvenimi in miselnimi vzorci ter fizičnimi organi. Energija duše deluje skozi čakre v eterskem telesu. To je sedem glavnih vhodov in izhodov energije duše v zunanji svet in obratno. V človekovo auro pritekajo energije duše iz mentalnega in astralnega telesa ter krožijo ven in noter skozi čakre. Dokler je dotok pravšen, ne premajhen, ne prevelik in ni statičen, potem ustvarja auro, ki je v ravnovesju. Ravnovesje se poruši, če skozi čakro teče preveč ali premalo energije ali pa je energija statična, ne teče. Tako z notranjim videnjem ugotavljam ali imajo organi dovolj energije, ali so čakre odprte, ali opravljajo svojo funkcijo in če energija priteka iz duše ali je bila mogoče prekinjena oz. blokirana pri svojem delovanju. Tako vam z odstranjevanjem zastojev povrnem ujete delčke vaše duše v celoto. Do čiščenja neravnotežij pride na zelo globokem nivoju. Posledično pa se začnejo spreminjati naši miselni in čustveni vzorci oz. omejujoča prepričanja. Fizično telo se napolni z življensko energijo s pomočjo energije, ki se vsrkava skozi čakre,meridijane. Čakre vsrkavajo energijo in jo pošljejo dalje skozi žleze za notranje izločanje v kri. Med terapijo je zavest klienta prestavljena v čudovit svet notranje lepote in miru, kjer se zgodijo vse potrebne transformacije na vseh nivojih. Vsaka terapija je drugačna, ker temelji na potrebah klienta in energiji, ki prispeva k njegovemu okrevanju. Energijska terapija je primerna za odrasle, otroke, nosečnice in dojenčke.

Priporočene so štiri zaporedne terapije. Zdravljenje poteka še en mesec po opravljeni terapiji. Terapija se izvaja na daljavo. Pred izvedbo vas pokličem. Na dan terapije ni dovoljeno pitje alkohola.

Terapije vam lahko pomagajo pri:
 • prebujanju talentov
 • odpravljanju vzrokov in posledic
 • spreminjanju miselnih in čustvenih vzorcev
 • spreminjanju omejujočih prepričanj
 • zmanjšanju stresa
 • nadzoru, blaženju in odpravljanju bolečine
 • prinašanju ravnotežja, jasnosti in osredotočenosti v življenje
 • ustvarjanju občutka blagostanja
 • povečevanju posameznikove energije
 • fizičnem, mentalnem in čustvenem zdravljenju
 • hitrejšem okrevanju po kirurških posegih
 • zdravljenju duševnih pretresov
 • čiščenju negativnosti
 • pospeševanju procesa zdravljenja
 • sproščanju napetosti
 • zdravljenju in podpori v času bolezni
 • večji ustvarjalnosti
 • večjem samozavedanju
 • krepitvi imunskega sistema
 • duhovni rasti
 • osebnostni rasti
 • udejanjanju boljšega življenja
 • depresiji, čustvenih blokadah
 • lajšanju mišične, revmatske in druge bolečine
 • razstrupljanje telesa
 • izboljšanju mišičnega tonusa ter elastičnosti in napetosti kože

Dokazilo, da terapija deluje tako od blizu, kot na daljavo

ANGELSKA TERAPIJA

je čudovita terapija, ki jo skozi roke terapevta izvajajo angeli in nadangeli.

Povežem se z vašimi angeli, nadangeli in vodniki, ki mi pomagajo pri zdravljenju. Prečistijo in uravnotežijo se vse čakre, energijska telesa, harmonizira se duša in telo, ponovno se povežete s seboj, življenje postane lepše. Angelska terapija pa ni omejena samo na fizično telo, ampak se zdravijo tudi čustveno (negativna čustva, občutki) in mentalno telo (naša prepričanja). Z angelsko terapijo se vaše fizično telo napolni z življensko energijo in aktivira se samozdravljenje na vseh nivojih. Ponovno začutite svojo moč, ljubezen do sebe, prepoznate svoje želje, cilje, hkrati se prebudi zavedanje samega sebe.

Terapija se izvaja na daljavo. Zdravljenje poteka še en mesec po opravljeni terapiji. Pred izvajanjem terapije vas pokličem. Na dan terapije ni dovoljeno pitje alkohola.

01 Angelska
GettyImages-494358523

ENERGIJSKO ČIŠČENJE

prostora, poslovnega prostora, stanovanja, hiše

Tako kot naše telo ima tudi naš prostor energijsko življenje. V njem so namreč zbrane vse energije ljudi in dogodkov iz preteklosti in sedanjih dogodkov. Vse neizgovorjene misli, besede, čustva, prepričanja, vplivi iz okolja. Vsa nejevoljnost in depresivnost je odraz starih energij, ki jo prejemamo nazaj. Če ste malo bolj občutljivi, ste zagotovo kdaj v življenju začutili določen naboj, ko ste vstopili v prostor, v katerem so se prepirali, ali začutili težo, kjer je nekdo dolgo časa žaloval ali je bil bolan. Ta teža se lahko trajno nastani v prostoru in vam ne dovoli, da bi šli naprej v življenju. Energijsko čiščenje poteka tako, da z notranjim videnjem naprej energijsko pregledam vaš prostor oz. poslovni prostor, stanovanje in potem se lotim čiščenja. Prečistim vsak kotiček, tla, stene, strop, vsak centimeter, vsak milimeter in vsak predmet v prostoru. Po čiščenju cel prostor napolnim s čisto zlato frekvenco, od stropa pa vse do tal, vsak predmet in kotiček, da se ne morejo več vrniti stare energije. Na koncu vam še prostor informiram na željen cilj. Naredim vam energijsko podporo, da boste pritegnili v življenje vse kar si želite.

Energijsko prečistite vaš prostor in preobrazite svoje življenje.

INTUITIVNO SVETOVANJE

Namen - globlji vpogled, kdo resnično ste?

Gre za kombinacijo pogovora, energijske podpore na vseh nivojih in vzpostavitev povezave z dušo in duhovnim vodstvom. Tehnika intuitivnega svetovanja obsega tudi vpogled v različna področja vašega življenja, najgloblja prepričanja, izzive, darove. Intuitivno svetovanje nam poda širšo sliko določene situacije in nam omogoči jasno videnje z višje duhovne perspektive in da si ponovno povrnemo svojo notranjo moč. Pri svetovanju se informacije pridobijo na ravni avričnega polja in na duhovni ravni vaših vodnikov in duše. Pridobili boste globlji vpogled v katerokoli situacijo svojega življenja. Spoznali boste, da ste več kot to, kar vidite v tem fizičnem telesu. Spoznali boste, da obstaja večji dušni del vas, ki je resnična esenca tega, kar ste. Spoznali boste, da ste sami kreatorji svojega življenja. Spoznali boste, da ste vi tisti ključ, ki odklepa vsa vrata.

Ste pripravljeni spremeniti vzorce, omejujoča prepričanja in posledično svojo realnost? Se želite poglobiti vase in znova vzpostaviti stik s seboj in svojimi resničnimi željami? Si želite prebuditi duhovne darove? Si želite pridobiti vpogled pri zdravju, odnosih, financah, karieri, življenjskih prelomnicah?

Intuitivna svetovanja so individualna in potekajo preko skypa.

01 Intuitivno svetovanje
_20190601_170730 (2)

NAKIT Z ZDRAVILNO ENERGIJO

Pri izdelavi nakita gre za kanalizirano ustvarjanje. Je metoda, ki jo lahko opišem kot osredotočeno in obenem sprostitveno tehniko, saj sam postopek začnem z meditacijo. Pred samo izdelavo nakita določim namen, željo, čustvo, občutek in področje, ki ga želite podpreti z nakitom. Vsako kreacijo napolnim z zdravilno energijo, ki jo izvajam pri terapiji. Tako ste za vedno pod zdravljenjem. 

Nakit z zdravilno energijo je poimenovan ravno zaradi tega, ker je ta pretok, zdravilna energija tukaj glavni cilj. Moč nakita posamezniku pomaga odpirati in odkrivati podzavest, negovati stik z virom čiste zavesti, iz katerega lahko črpa vse obilje in moč, ki jo potrebuje. Priporočam, da se z nakitom občasno povežete, se mu odprete in sprejemate njegovo moč. Zdravilna energija ustvarja v vas vibracije, ki vam pomagajo vzdrževati vašo energijsko vibracijo, ki je povezana z virom, prečistijo in uravnotežijo se čakre, energijske meridijane in energijsko polje. Do čiščenja neravnotežij pride na zelo globokem nivoju. Več o tem, pri čem vse pomaga zdravilna energija, si preberite pod storitvami pri energijski terapiji. Vsaka kreacija je unikat.

ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE ŽIVALI

Vsi smo energijska bitja, tudi vaši ljubljenčki.

Pri živalih je tako, da nase prevzamejo človekovo negativno energijo, ki bi mu  lahko škodovala. Žal se živali ne znajo same prečistiti in si povrniti vitalno energijo, zato pride do bolezenskega stanja. Vzrok za bolečine in neugodje, telesno ali duševno so motnje v energijskem pretoku. Terapija poteka in deluje enako kot pri ljudeh. Z notranjim videnjem ugotavljam ali imajo organi dovolj energije, ali so čakre odprte, ali opravljajo svojo funkcijo.

Če kje naletim na energijske zastoje, jih takoj prečistim in uravnotežim, tako pri čakrah kot energijskem polju. Fizično telo se napolni z življensko energijo s pomočjo energije, ki se vsrkava skozi čakre. Čakre vsrkavajo energijo in jo pošiljajo naprej v kri.

S terapijo dosežemo pozitivne rezultate na fizičnem, mentalnem in čustvenem nivoju. Zdravljenje poteka še en mesec po opravljeni terapiji.

Terapija se izvaja na daljavo. Pred terapijo vas predhodno pokličem.

Psička

Terapija pomaga pri:

 • zmanjšanju stresa
 • povrne se vitalna energija
 • blaženju in odpravljanju bolečine
 • čiščenju negativne energije
 • zdravljenju in podpori v času bolezni
 • krepitvi imunskega sistema
 • razstrupljanju telesa
 • pospeševanju procesa zdravljenja
 • sproščanju napetosti
 • zdravljenju duševnih pretresov
 • hitrejšem okrevanju po kirurških posegih ali boleznih
 • fizičnem, mentalnem in čustvenem zdravljenju
 • lajšanju mišične,revmatske in druge bolečine
_20180301_081707 2

REZANJE NEGATIVNIH VEZI

je izredno močna tehnika, ki očisti energetsko polje neželenih negativnih energij.

Te vezi so nevidne, vzpostavljajo pa se lahko na področju različnih čaker. Te vezi potekajo med dvema osebama in tudi vpliva na obe osebi. Akcija ene bo povzročila reakcijo druge. Po vezeh se namreč pretakajo različne energije,ki so lahko tako pozitivne kot negativne. Med pozitivne spadajo ljubezen, optimizem, sočutje, lepi trenutki in lekcije, ki ste se jih naučili skupaj v odnosu. Teh vezi ne režemo, saj združujejo vse kar je bilo v odnosu lepega. Povsem druga zgodba so negativne vezi, saj vsebujejo vso negativno energijo, ki se je pojavila v odnosu. Med te spadajo občutek nezadostnosti, dvom v svoje sposobnosti, občutek manjvrednosti, jeza, frustracije, nizka samopodoba, samokritičnost.

Negativne vezi so lahko tudi eden od vzrokov za različne bolezni kot so kronična utrujenost, bolečine v hrbtenici in vratu, bolezni srca in ožilja, glavoboli, depresija. Pogosto se niti ne zavedamo, da so te vezi lahko tako močne in uničujoče ali da lahko vplivajo na naše obnašanje v sedanjosti. Skozi nezavedne ostanke starih vezi, ostanemo povezani z osebo, ki nam lahko še vedno srka energijo ali vpliva tudi na naše odločitve. Prerežem tudi vezi z odvisnostjo (alkohol, cigareti, hrana...).

Z metodo rezanja vezi gremo skupaj preko težav, da se osvobodite teh negativnih vezi, ki vas ovirajo na vaši poti.

Kdaj je rezanje negativnih vezi primerno? Ko čutite, da ste se v življenju ustavili, da ne morete naprej, ko ste pogosto utrujeni, ko imate bolečine, ko imate pritisk v prsih, ko si ne upate narediti spremembe v življenju, po končanem razmerju, ki ga niste preboleli, ko je v vas občutek krivde, jeze ali ne morete nekomu odpustiti.

Seansa je individualna. Skozi proces vas vodim preko telefona, viberja, whatsappa in traja približno eno uro. Na dan seanse ni dovoljeno pitje alkohola.

PRIDOBI DOSTOP

Postanite kreator svojega življenja.

Kako si ustvarimo življenje, kot si ga želimo? Tako, da se postopoma osvobodimo energij nižje kakovosti iz našega energijskega polja in z zavestnim dvigom vibracije.

Po zaključeni meditaciji Vam bo na voljo tudi posnetek na mp3!

Prisrčno vabljeni na meditacije!